Poznat po izvrsnim filekima, ovaj restoran se nalazi u mjestu Kapelica, odmah nadomak Garešnice. Ovdje sve podsjeća na prošlost: starinske lutke odjevene u nošnje, stari predmeti s dušom, toplo uređeni interijer a domaća hrana skuhana po receptima chefice Danijele Crnjak Andri udovoljit će i zahtjevnijem nepcu. Ako volite netipična jela naše povijesti, onda je ovo prava adresa. Topla preporuka je da svratite na porciju fileka pripremljenih na više načina iz Danijeline kreativne kuhinje ili na porciju bunceka s kiselim zeljem, a Danijela sprema i sjajni rižoto sa šparogama. Ako želite nešto manje tradicionalno, možete odabrati bilo što s raznolike ponude menija, a glavnina namirnica dolazi iz biodinamičkog vrta koji se nalazi u sklopu restorana na imanju.
Tradicijski specijaliteti kuće:
- buncek s dinstanim zeljem
- špek fileki
- grah s domaćom kobasicom
- veprovina na način šefa kuhinje
- pijetlov paprikaš
U objektu se nude i vegetarijanska, veganska i jela bez glutena.